Training Tehnologii

CyberUnify

Trainingurile CyberUnify:

De la nivelul de începător până la expert, sunt esențiale pentru departamentul tău IT, pentru a maximiza productivitatea și a utiliza eficient tehnologii precum VMware, Linux, Red Hat, Microsoft, Cisco, Fortinet sau Juniper.

Dacă ești blocat în abordarea reactivă a problemelor IT, nu mai pierde timp și bani.

Pe măsură ce tehnologia înaintează, cunoștințele angajaților în utilizarea soluțiilor investite sau adoptate de companie devin vitale. Instruirea echipelor pune companiile în fața competiției, sporind productivitatea, competențele și responsabilitatea angajaților, precum și integrarea lor în organizație.

Cu toate acestea, adesea timpul este limitat, angajații sunt rezistenți la schimbare sau nu evaluează pe deplin oportunitățile aduse de sesiunile de training organizate de specialiști.

Echipa de traineri CyberUnify a dobândit toate abilitățile necesare pentru a transmite angajaților tăi cunoștințele teoretice și practice necesare pentru a implementa cu succes orice proiect.

Cu ani de experiență ca ingineri și consultanți, am testat, inovat și implementat tehnologii în proiecte majore pentru organizații de top.

Din acest motiv, oferim traininguri specializate în tehnologii precum VMware, Linux, Microsoft, Cisco, Fortinet și Juniper, cu o abordare practică autentică, adaptată pieței din România.

"Cea mai valoroasă resursă pe care o avem este cunoașterea." - Sheryl Sandberg

Beneficiile aduse companiei

Echipa ta va fi capabilă să îndeplinească un volum mai mare de sarcini într-un interval mai scurt de timp. Angajații cu competențe solide vor finaliza proiecte cu promptitudine, vor contribui cu idei inovatoare, vor dezvolta strategii noi și vor obține rezultate superioare.

Compania va reuși să producă mai mult utilizând aceleași resurse disponibile. Performanța crescută a echipei și finalizarea mai rapidă a proiectelor vor solicita o implicare mai redusă a resurselor.

Prin instruirea livrată de experții noștri de la CyberUnify, reticența față de noile tehnologii va dispărea, permițând companiei să adopte rapid soluțiile tehnologice de ultimă generație necesare pentru dezvoltare.

Am conturat sesiunile noastre de training pentru a transmite informații și experiență într-un timp redus, eficient.

Angajații bine pregătiți vor dedica mai puțin timp diagnosticării problemelor și mai mult timp activităților productive.

Angajații care au încredere în propriile abilități sunt mai performanți. Când membrii echipei sunt eficienți în sarcinile lor, satisfacția lor crește, ceea ce determină o scădere a fluctuației de personal.

Companiile capabile să folosească în mod eficient toate resursele disponibile trec cu ușurință înaintea celor care luptă să înțeleagă bazele. Adoptând tehnologii de vârf, economisiți timp și resurse pentru a se orienta spre proiecte inovatoare și provocatoare.

 

Solicită ofertă

Verified by ExactMetrics