Design si Implementare

CyberUnify

Design & Implementare

Proiectăm și implementăm soluții IT CyberUnify care te vor ajuta să gestionezi eficient resursele, să reduci costurile și să optimizezi procesele din companie.

Pentru ca productivitatea și performanța companiei să atingă niveluri maxime

Activitățile de rutină ale angajaților, fluxurile automatizate de lucru și securitatea rețelei informatice depind în întregime de designul și implementarea soluțiilor informatice CyberUnify în cadrul companiei tale. Investițiile făcute în soluțiile IT CyberUnify ar trebui să ofere posibilitatea de a obține rezultate superioare într-un interval scurt de timp și cu cheltuieli optimizate.

În cazul în care nu observi beneficiile așteptate, este probabil să existe o problemă legată de modul în care infrastructura IT a fost proiectată și implementată. Pentru ca productivitatea și performanța companiei să atingă niveluri maxime, infrastructura CyberUnify ar trebui să se integreze perfect cu toate procesele din organizație. Prin urmare, fie că intenționezi să reorganizezi sistemul existent sau să îl extinzi, este esențial să colaborezi cu ingineri certificați CyberUnify, având experiența unor proiecte anterioare de succes, pentru a te asigura că operațiunile afacerii tale sunt optimizate cu succes.

 

Cum îți proiectăm infrastructura IT pentru avansare

Fiecare proiect de concepere și implementare a soluțiilor IT CyberUnify la care lucrăm este desfășurat conform unui plan bine structurat, de către o echipă competenta și adaptabilă, care urmează cele mai bune practici din industrie. Cu noi, fiecare proiect începe cu o analiză a necesităților și a viziunii tale asupra companiei.

Vom explora în detaliu fiecare etapă:

Analiza situației existente

Evaluarea infrastructurii și a situației actuale reprezintă un element crucial în reușita unui proiect. Este esențial să identificăm cu precizie și acuratețe interconectările dintre sisteme și aplicații, pentru a putea avansa în mod corespunzător. Oricare informație neglijată poate duce la complicații pe termen lung, costuri adiționale și întreruperi în fluxul activităților.

Design-ul soluției

În acest stadiu, furnizăm consultanță pentru selecționarea celei mai adecvate soluții hardware și software, definim planul de implementare și conturăm direcțiile strategice. Înregistrăm în detaliu fiecare etapă și proces, asigurându-ne că noul sistem IT va fi intuitiv în utilizare și va oferi beneficii maxime. Suntem pregătiți să gestionăm diverse scenarii, inclusiv prin disponibilitatea unui plan de revenire la configurația anterioară (rollback).

Implementarea soluției

Pentru implementarea soluției convenite, vom efectua toate actualizările necesare, vom instala echipamentele necesare și vom introduce toate ajustările esențiale pentru a asigura funcționarea sistemului tău IT conform planului. Operațiunile noastre se desfășoară în conformitate cu un calendar bine stabilit. În cazul în care modificările propuse necesită întreruperea sistemului, le vom implementa în afara orelor de lucru pentru a minimiza impactul. Realizăm teste detaliate pentru a certifica buna funcționare a sistemului.

Asistență după implementare

Având în vedere experiența noastră, înțelegem importanța suportului continuu după implementarea cu succes a soluției. Suntem gata să îți oferim asistența necesară pentru a te familiariza cu noul sistem și pentru a exploata în întregime avantajele sale. Mai departe, avem capacitatea să asigurăm administrarea și monitorizarea sistemului 24/7, pentru a ne asigura că acesta funcționează în condiții optime și că activitatea ta nu este afectată de întreruperi.

"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works." - Steve Jobs

Obține maximum de beneficii de la tehnologia ta!

Cu ajutorul soluției noastre, vei experimenta o reducere semnificativă a transferului de informații pe hârtie, contribuind la eficientizarea proceselor și la reducerea consumului de resurse.

Veți observa o micșorare a costurilor, cu o predictibilitate sporită, astfel încât să puteți planifica bugetul companiei într-un mod mai eficient.

Beneficiați de acces la suport pentru aplicații și echipamente moderne, asigurându-vă că infrastructura dvs. IT funcționează în mod optim și este în pas cu tehnologia actuală.

Prin implementarea unui management eficient al aplicațiilor și dispozitivelor, veți putea coordona și monitoriza activitățile într-un mod mai organizat și productiv.

Respectarea normelor GDPR este garantată, asigurându-vă că datele dvs. și ale clienților sunt protejate în conformitate cu cerințele legale.

Veți dobândi un control total asupra administrației, securității și performanțelor mediului cloud, oferindu-vă încrederea că datele și operațiunile dvs. sunt în mâini sigure și competente.

 

Solicită ofertă

Verified by ExactMetrics