Consultanță IT

CyberUnify

Consultanta IT

Te ajutăm să identifici cea mai adecvată strategie IT pentru a-ți extinde afacerea.

Oferim servicii de consultanță și evaluare secundară pentru arhitectura rețelei, transformarea digitală, optimizarea operațiunilor și selecția de software și hardware adaptate obiectivelor tale.

Atunci când succesul operațiunilor companiei depinde de performanța echipamentelor IT, alegerea tehnologiei care va contribui la dezvoltarea afacerii devine o sarcină complexă. Nu poți permite să investești sume semnificative în echipamente care nu vor sprijini realizarea obiectivelor tale. De asemenea, nu poți lua o decizie informată fără a înțelege cu claritate resursele ulterioare pe care investiția ta le va implica.

Pentru a putea face previziuni precise, echipa ta IT ar trebui să fi testat deja toate tehnologiile disponibile în opțiuni. La CyberUnify IT Services, suntem în permanență la curent cu noile tehnologii și le testăm pentru a adăuga în mod constant valoare companiilor pe care le sprijinim.

Indiferent dacă ești în căutarea unor soluții hardware și software noi sau dorești să optimizezi procesele existente, serviciile noastre de consultanță în strategia IT te vor ghida în alegerea soluției avansate potrivite, cu costuri eficiente.

 

Expertiza noastră este validată prin soluțiile testate. Implementăm în organizația ta doar ceea ce se aliniază nevoilor tale.

Înțelegem că devine din ce în ce mai complex să fii la curent cu detaliile noilor tehnologii, chiar dacă lucrezi în domeniu. De aceea, înainte de a face schimbări majore, este recomandat să cauți o a doua opinie. Nu mai trebuie să trăiești cu incertitudinea unei alegeri nepotrivite. Neclaritățile legate de raportul cost-beneficiu se estompează. Economisești timp și bani deoarece decizia luată va susține cu adevărat dezvoltarea afacerii tale.

Iată de ce:

Am început prin a oferi a doua opinie pentru proiecte complexe care cereau un nivel înalt de expertiză în Infrastructură și Centrul de Date.

Soluțiile prezentate nu se bazează pe evaluări subiective. Rezultatele pe care le vei obține devin previzibile datorită standardizării proceselor care indică ce soluție se potrivește situației tale.

Lucrând cu echipa noastră de la CyberUnify IT Services, vei avea discuții transparente și constructive. Inginerii noștri au acumulat experiență în sute de proiecte de consultanță IT, unde clienții au depășit cele mai complexe provocări.

Ne asigurăm în primul rând că înțelegem viziunea și direcția organizației tale. Soluția pe care o propunem ia în considerare atât infrastructura actuală, cât și obiectivele de afaceri.

 
 

"Technology is best when it brings people together." - Matt Mullenweg

Pasul simplu către adaptabilitate și eficiență operațională

În mare parte, managerii sunt reticenți în a adopta soluții tehnice, temându-se că acestea vor eșua în a sprijini expansiunea afacerii și că vor duce în schimb la costuri suplimentare. CyberUnify IT Services asistă companiile în identificarea strategiei corecte, facilitând o dezvoltare ușoară prin optimizarea operațiunilor și adaptarea rapidă la medii în continuă schimbare, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.

Alături de noi, vei beneficia de:

Acces rapid la expertiză

O echipă de consultanți și ingineri certificați te va sprijini în alegerea și implementarea tehnologiei necesare pentru atingerea obiectivelor tale în cel mai scurt timp.

Un singur punct de contact

Un Manager Partener va fi ghidul tău personal. Lucrând împreună cu o echipă dedicată, își propune să ofere cea mai bună soluție tehnică pentru proiectul tău.

Flexibilitate

Echipa CyberUnify IT Services are expertiză și certificări în opt domenii diferite, de la infrastructură IT la cloud, securitate, software și virtualizare. Alegându-ne, vei găsi întotdeauna soluția potrivită pentru nevoile tale.

Parteneriat pe termen lung

O mare parte din clienții noștri preferă colaborarea pe termen lung.

Transparență

Îți vom prezenta cu sinceritate avantajele, dezavantajele și impactul fiecărei soluții propuse.

Solicită ofertă

Verified by ExactMetrics